eXTReMe Tracker

29. juuli 2006

Äramineära

Ehk siis täna taas kord asjad pakitud nendesse samadesse kottidesse, millesse jaanipäeval vajaminevad värgid sisse toppisin, arvates, et hiljemalt paari päeva pärast pääsen oma varustust täiendama... Silly me. Praegu saab kohe-kohe juulikuu läbi, varustust olen täiendanud vaid poes (2 uut t-särki, ühed püksid, üks triiksärk, tossud) ning oma Tartu-koju pole ikka veel jõudnud. Esmaspäeval kusjuures helistasin Käshile, kes teadustas, et kõva remonts käib, öeldes, et varsti-varsti olen kohal. Nii palju siis sellest. Ei viitsi kuidagi maalt lahkuda, kui seal pidevalt keegi on. See tähendab, et on melu-käimisi-karjumisi, aga peaasi ikka, et on kedagi. Seega olen terve kuu siin ja rohkem seal puhanud. Ringi enam eriti ei ole sõitnud. Tjah. Tegelikult just alles äsja astusin autost maha ja olen taas Tlnas. Venna juures praegu, sest tuleb välja, et kedagi polnud Nõmmel kodus ja ma ei saanud tuppa.

Uskmatu lugu. Mu venna tegelikult elab ka Nõmmel, küll aga teises otsas. Ühesõnaga, kujutage nüüd ette, et olete rahulikus eramajade piirkonnas, enamik neid vanemat tüüpi, kuid uueks renoveeritud. Ümberringi on männid, majad, rahulikud jalgratturid, väikesed lapsed koos oma emmedega, kes ei pea kartma, et keegi neile autoga otsa kimab. Lähen hooviväravast välja, asetan rula maha ja enne, kui esimese hoo jõuan anda, kõlab selgehäälselt Katrin Karisma ja Tõnu Kilgase popurrii "Anna mul suud, härra seersant"!!! Tuleb välja, et Igoril - jah-jah - on sünnipäev ja aiapeol esinevad Karisma-Kilgas, kes kisendavad nagu jaksavad. Terve tänava koerad, kes ennist alles rahulikult lösutasid ja isegi silma ei pilgtanud, kui ma rattaid kõristades neist möödusin, hauguvad, lõrisevad ja uluvad. Pole siis imestada, et J.-Lo tuppa põgenes ning ka mu enda närvid suht kiiresti üles ütlesid. Ühed iroonilised naabrid juba kiresid aias duetile kaasa ja nalja oli kui palju. Venna tegi akna lahti ning nüüd on lauljakesed meil ka toas. Tere tulemast Päikese puiesteele!

*************************
Ok. H. Ch. Anderseni "Peer õnneseen" oli see raamat, mille täna hommikul kiiruga läbi lugesin. Naiivsevõitu muinasjutt, mida romaaniks nimetatakse. Aga kuna ma selle eile endale soetasin ja mu venna selle juba läbi luges ja heaks kiitis, siis lugesin ka. Tore, kui inimestel on õnne!!! Muinasjutud on suurtele mõeldud ja romaanid on lihtsalt nende suurtepärane, st täiskasvanutele suunitletud, nimetus. Tore raamatukene :)

*************************
Eile pikalt ostoksilla olles kohtusin ebatõenäolises kohas Heily ja Eveliniga. Njah. Hea tunne jääb alati, eks. Evelin läheb Prantsusmaale õppima (oi-oi-oi) ja Heily on ikka Heily.

*************************

Pea hakkab Katrini ja Tõnu häältest huugama. Vajan kosutuseks filmi "Keskea rõõmud" või midagi sama head. Õhtu koos Enrikoga seisab ees. Mmm. Ajalehed!!! Andrew Lloyd Webber teistele :P

26. juuli 2006

Rebeka

Juulikuu

Mmm... On möödunud teatavas uimas. Alguse kohta on tehtud mõned märkmed, kuid ausalt öeldes oli juba siis selline veidi ülekuumenenud ja otse välja öeldult ära flippinud tunne. Mõned tähelepanekud...

A= appi. Pidev ja lakkamatult saatev hüüatus, mida võib kuulda kõigi suudelt, kumiseb 24 hashi mu peas.

B= Berliin. Saksamaa pealinn. Sellest tahaks ühel päeval kohe pikalt-pikalt kirjutada. Siis kui Kessult ka pilte saan. Igatahes need loetud päevad ida ja lääne kokkupuutepunktis olid... Ülimegad. C=c-vitamiin. Vajadus.

D=Dagö. Kontsert Tartu laululaval koos Efq, Enriko ja J-Loga. Õhupall maksis 95 eeku ja on juba üle nädala meie koridori laes vastu pidanud.

E=Efq, Enriko, emps, Eva-Riin, Elva kaubanduskeskus jne. Pikk loetelu e-sid veel...

F=fuck´t... No comments. NB! Footlocker, my favourite!

G=Green Christmas. Regamine algas.

H=hullud päevad. Pole inimest, kes poleks osalenud.

I=irvitamine. Päevi täitev tegevus. Enamasti iseenda üle.

J=J-Lo, J.J., jäätis. Nagu ikka.

K=Kessu, Käsh (teeb remontsi) ja ma ise. NB! K-kohukesed ei ole mu lemmikud.

L=lugemine. Viimane meelesolev on X-files´i Metsavaimud. Palju-palju ema raamatuid.

M=marjad, mamma, Muah (kavatsen järgmisel nädalal jälle minna).

N=Nanny. Surematu juuditüdrik (poliitiliselt ebakorrektne!).

O=ohmygod!!!!

P=palju-palju. Kõike! :)

R=roosa. Tibide maailm mu ümber. NB! Rebeka!!!!!!

S=sääsed. Ja muidugi muud rõvedad mutukad, kes pidevalt mind närivad.

T=teel, Tagametsas. Pidevalt. Nüüd juba polegi nädalakese kuskile läinud ja ihu hakkab imelikuks minema.

U=uni. Pidevalt. NB! No comments!

V=värin. Sama, mis eelmised kaks.

Õ=õhk, õunad. Mmm.

Ä=äädikas. Pärast pesu kohviautomaadis.

Ö=öö. Lemmikaeg.

Ü=üleliigne. Kõikjal.


Tegelikult pole see muidugi kogu juulikuu. Hoopis rohkem on toimunud, aga panen laiska.

11. juuli 2006

Oh

Päike, miks sa nii palavalt paistad? Selline mõttetu repliik siis. Nädal aega kuuma stabiilselt +/-30 kraadi. Mõistus on täiesti segi, pea valutab pea igal hommikul, jõuetus ajab hulluks.

Gerald Durrell "Ema mehelepanek ja teisi jutte" oli maalesõidu teekaaslaseks. Vahva. Naljakas ja mõrkjas ühel ajal. "Hüvasti, Berliin" oli sarnase maitsega. Vat nii. Mingi sinine raamat oli veel, aga unustasin juba ära, Suht krimka oli.

Väikemees üritab leevendada kuumusest tekkivat ebamugavust kratsimisega. Creepy.

ÖÖÖÖÖÖÖÖ

3. juuli 2006

Beach

Ühesõnaga täna olin siis esimest korda sel aastal rannas. Pärnu beachi vallutasime Kessu ja Raitsiga. Palju liiva - of course - tuult, merevett, põlenud nahka ning märgi ujukaid. Kõrbehaisu siiani kõik kohad täis.

Ja nüüd siis hakkab tuduaeg tulema... ehk mai viitsi praegu rohkem kirjutada...

Henrik

Mõtlesin, et panen siiski kirja.

Andrei Hvostov "Henrik" bussilugemine reedel Tartust Raplasse sõiduks ja pisut-pisut laupäeva hommikul pärast varast ärkamist. Jõudsime Kessuga, kes on tõsi küll vaid sissejuhatuse läbi lugenud natsa sellest asjast pläkutada, aga jah. Tore oli. Ühesõnaga "Malev". Natuke naljakas ja natuke mitte. Rohkem siiski naljakas. Meie aja naljad, st teatud vanuses ja teatud konditsioonis inimestele. Tahaks teada, mida sellest oopusest mõtleb herr Veidemann, kes kunagi loengus, silmad peas põlemas, äärmises erutusseisundis rääkis Henriku Liivimaa kroonika kohast meie kultuuriruumis... Vahva kirjatükk ja just sobiv üheks pisikeseks teekonaaks, kui su kõrval ei laiuta mingi paks valge heteroseksuaalne mees ning kaks pinki tagapool ei karjuks pidevas kõhulahtisuses - nii füsioloogilises kui ka verbaalses - pikajuukselised vandid, kes teel Vigalasse rokipeole, kus suure tõenäosusega üks neist pussitati nign teine pussitajaks osutus. Kuna need tingimused olid kõik täiedetud, siis jäigi üle laupäeva varahommikul oma tavapärase Ibumetini laksu all raamatut lugeda, juues kõrvale poissmeeste kohvi ja suitsetades järjekordset Marlboro Lightsi.

Ühesõnaga nädalavahetus Raplas pole veel lõppenud, homne plaan on minna ja vedeleda päev otsa Pärnu rannas. Ehk siis hommikune epileerimine on omal kohal :P

Sellised lood pärast Inglismaa ja Brasiilia kaotust, kuid pärast Prantsusmaa võitu. Neli mängu veel ja selleks korraks taas kord asi lõppenud. Inglismaa tiitlit tuleb aga veel neli aastat oodata ning nutvat kaptenit enam vast ei näe. Viva la France!