eXTReMe Tracker

20. nov 2011

Saba rõngas

Pärast reedeõhtust pisardamist, mis tuli ilmselgest enesehaletsusest (teised teevad seda-teist-kolmandat, mina istun ja kirjutan nähtamatut magistritööd), võtsin ennast kokku. Ehk siis olin koos läpakaga köögi laua ääres, kuulasin kordusest kolm korda "Rahva oma kaitset" ja "Leviosutit", suitsetasin iga poole tunni tagant sigareti ning kirjutasin, kirjutasin, kirjutasin. Või noh, lõikasin, kleepisin, voltisin. Rahu tuli südamesse sel hetkel, kui sain aru, et kuud taevast alla ei too, aga samas ei kuku ka taevas mulle pähe.

Ehk siis tegin pausi. Kell neli pakkisin arvuti kokku ning lahkusin lainelt. Tänagi olen end eemale hoidnud. Homme jälle päev. Mañana-kultuur pole mulle kunagi sobinud, hingerahu nimel aga oli väikest eemalesaamist vaja.

Nii ongi.

Muide, märkamatult tuleb talv. Täna oli päev otsa miinuskraade. Kuna olin õues kaks tundi, tunnen praegu, kuidas külm ikkagi kontide vahele puges ning seljale kergelt haiget tegi. Jah, aga ma tahtsingi ju leida inspiratisooni, motivatsiooni ja jumal teab, mis loomi veel vihmasest metsast. Juhtus, et vihma asemel oli pimestav päike, näpuotsi tuimaks tegev kargus, metsa asemel hoov ja Pinotexi pintsel.

Aitähid!

Sildid: , , ,

18. nov 2011

Nutma ajab.

Sildid:

13. nov 2011

Ei! Vol 2

Ei mingit taldriku lennutamist.
Ei mingit palgatöö tegemist väljaspool töökohta.
Ei mingit koristamist.
Ei mingit sporti.
Ei mingit ilukirjandust.
Ei mingit kvaliteetaega.

Kaks nädalat esimese tähtajani. Viis nädalat viie järgmiseni.

Kahe tunniga olen jõudnud lugeda 1 lk teadust. Produtseerimiseni pole jõudnud.

Sildid:

9. nov 2011

Reha ja rakud

Kaks verist villi peopesades on vist piisav tõestus sellest, et maja ümbrus on riisutud? Tähendab, olgem korrektsed, riisutud on aiast väljapoole jääv ala ning see ala aiast, mida igapäevaselt läbime. See, mis sünnib ukse alt kaugemal, on hetkel veel minu rehast puutumata. Või noh, on korduvalt puututud, aga vahepeal langesid lehed - lõpuks - maha, nii et aed anub, et uuesti seal rehaga ringi joosta. Kuna lund ennustatakse kuskil 20. novembri paiku, siis võib juhtuda, et tekib vahepealsel ajal veel üks päev, kus ma kodus päevavalgust näen ehk siis kui just lausvihma ei saja, saavad needki kohad uuesti üle käidud.

Teine ja ausalt öeldes hetkel sobivam võimalus on see, et lumi sajab homme maha ja ei sula enne 6. juunit. Selleks ajaks peaks nähtamatu magistritööga ühel pool olema, jõuab riisuda, rohida ja muru niita.

Mental note: pärast pilatese seljanihestust riisumine ei ole hea mõte.

Sildid: ,