eXTReMe Tracker

19. mai 2014

Harilik weirdo

Suvi jõudis (jälle) kohale. Ehk pärast kuuajast vaheaega riietusin napilt, võtsin veepudeli, šokolaaditubaka, raamatu ja lamamistooli ning ukerdasin end nädalavahetuseks aeda. Mida muud tehagi, kui primaarseks on koera valvata, niiduk on pekkis, rohitav rohi on juba rohitud. Pärast paari tundi sundasendis olemist end liigutades  vaatasin päikesest segase pilguga ringi, registreerisin aia taga jalgrattal mööda vurava meesterahva ja talle järgneva proua, kelle suust tuleva kõrv kenasti kinni püüdis ja aju pärast protsessimist otse sellesse kohta edasi saatis, mis naeru vallandab... "Sa võid siin ju rattaga edasi-tagasi sõita!"

Sama naljakas kui  kuuldud lugu MM kurvast ja äärmiselt fcked-up lapsepõlvest, millesse kuulus kassi vastu seina surnuks viskamine ja koera katki lõikamine, nii et ta trepi ees lahti oli.

Weirdo!

Sildid: ,

10. mai 2014

Var är toaletten?


Proua Ema läheb nädala pärast esimest korda elus laevakruiisile. Loomulikult on tal palju küsimusi, üks oli raha kohta. Soovitasime tal igal pool kaardiga maksta, aga temalikult leidis ta koha, kus seda teha ei saa. Seega viisin talle emadepäeva puhul koos kollaste krüsanteemide, kommide, koogi ja juuksehooldustoodetega sahtlipõhja seisma jäänud SEKid. Loodan, et WC jaoks jagub.

Var är toaletten?*
Vad kostar det?*
"Maria Jesus!" ropade den gamla damen.*
Jag vill åka hem!*
Välkommen till Sverige!*

* Google Translate aitab alati, aga kahjuks vaid neid, kes Google´it kasutavad. Proua Ema ei kasuta, nii et suure tõenäosusega jääb WC-s käimata.



Sildid: ,