eXTReMe Tracker

25. juuli 2004

Toksimine ja naabrid

Järjekordselt  üks naabritest toksib. Köögiaknast on näha, et ta on miskise hästi pika redeli otsas, haamer käes ja muudkui peksab. Ühe käega hoiab redelist kinni ja teisega naelast ja haamrist. Väga osav mees igatahes :) Minema läks. Huvitav, kas talle ei meeldinud, et ma passin? Või väsis käsi ära? Või said hoopis naelad otsa? Tal veel paar lauda, siis võiks alla tulla, aga ei... Küllap tahab õhtupoolikul uuesti toksida. Eile miskine jube rähn üritas läbi seina tuppa ennast toksida. Täristas nii mis kole. Hirm tuli peale. Nii, käisin kaks minutit ära ja mis ma näen - toksija on tagasi. Mees, mitte rähn. Ja panebki viimaseid laudu. Tubli mees.

Ära käisin ma sellepärast, et üks pisike tita-tita - tegelt ta enam ei ole nii tita-tita, päris suur mees juba (1,5 aastat) - kilkab ja huilgab toas, kuigi peaks hoopis magama. Trambib oma lahedas puuris üles-alla, tirib tekke, üritab pulkade vahelt endale voodisse rebida kõike, milleni ulatub ja selle kõige juures ajab miskises omas keeles miskit oma teemat. Pean minema ja ta korrale kutsuma... Kuri mõrtsuk asub taas tegevusse :)

No mida!? See mees jättis ühe laua panemata ja läks minema! Mis toimub?! Ilmne korralagedus. Seeeest hakkasid naabrid vasakul pool ja tagaaias saagima... Töökad inimesed :) Pühapäeval on ju lahe kõristada oma mõnusate ja vingete kreissaagidega. Hea, et parempoolsete naabrite soomlastest töömehed minema läksid. Need kolm päeva karjusid, ehitasid miskit salapärast konkut maja pikendusena ning kasutasid tööriistu, mis miskit rämedat ja ennekuulmatut heli ja haisu välja ajasid. Ja nii kolm päeva hommikul 8st kuni õhtul 12ni... Ei olnud mõnus. Naabrid ühesõnaga on väegade kummalised tegelased. Ja ma ei hakka mainima, et see redeliga toksija ronis sealt alla ning üks laud on endiselt panemata, kuigi paar toks-toksi tegi ta seal siiski ära...

Mõõdulindi tõi... Asjalikult mõõdab miskit... Huvitav, kuidas ta nii hea koordinatsiooni ja tasakaalutunnetusse on saavutanud? Ma oleksin selle traavimise peale juba 17 korda redelilt alla pudenenud ja kaela murdnud... Tublid inimesed need eestlased. Tita-tita juurde nüüd :)