eXTReMe Tracker

22. apr 2006

Laupäev

Täiesti roosa ja rahulik. S.t. päike paistab, pesu kuivab, ajalehed loetud ning vaikselt on uni peale tulemas. Saab kodus olla. Positiivne. Selliste päevade nimel ju tasubki tööd teha ja vaeva näha. Armastuse tulemisest ma ei räägigi.
Sõin just limiteeritud hulga friikartuleid - ikka tasakaalus toorsalat ja kartul - ning nüüd tahaks veel midagi. Mida, seda veel ei tea, aga isu on. Ilmselt tuleb taas kord jalad selga võtta ja Kruusamäe poodi minna. Enne vist tasuks välja mõelda, mis on see SEE, mille järele ma lähen. Muah.

Üks onuke käis täna rullusid vaatamas ning valis juba endale koera välja. Kurb. Kaks nädalat veel, siis on nad kõik läinud :(

Miss English saatis eile sõnumi, et London on täis kenasid vallalisi Briti poissmehi "all you can eat buffet" olid tema sõnad. Niuks. Mina samal ajal õppisin Sarakesega eesti keelt. Õigupoolest lahendasin talle teste ette, sest kolmapäeval on tal sisseastumiskatsed. Võrdleme siis elu Eestis ja Briti saartel. Oh, impeerium! Kuninganna saab 80, mis tähendab, et kaupmehed on paar kuud heas tujus, linn üles vuntsitud ning vihmgi peletatud. Tahan ka...
Aga meite plaanid vist piirduvad hetkel ühe teise Euroopa riigiga. Kahjuks isegi ei mäleta, mis see täpselt oli. Ahjaa, Berliin. Pole paha, kuigi jah, Deutchlandis on vist teisigi paiku, mida vaadata.

Zah-zah.