eXTReMe Tracker

9. juuni 2005

Mida kõike

Teine paber armsast alma materist olemas. Peaagu, ainult paberimajandus veel korda ajada ja olengi saanud selle, mida matushka meitele tavaliselt ei anna - mingi kutse. Eks näis, mida ja kus ma selle paberiga peale hakkan, aga nojah. Ega see ju liiga ei tee. Või teeb? Arvestades, et kõrgharidust reformitakse umbes iga päev, HTM-is on mingid tüübid, kes mõtlevad kahe kohvitopsi vahel välja mingi süsteemi, mis polegi süsteem, aga mida võib siiski aretada süsteemiks ja seega võib selle uitmõtte - sageli süüdimatu - kohe välja öelda, justkui oleks see juba raudpoltkindel värk. Paber on paber ja see ei pidavat valetama, seega ootan seda usutavat paberit, loodan sellele, et ministeerium läheb varsti pikale puhkusele ja ei produtseeri mõnda aega mingeid pabereid.

Oijah, aga tegelikult on seal häid inimesi ka, kohe kullatükke, kes on vastutulelikud ja toredad :) Eriti luuserite kamba suhtes, kes ei saa ise oma asjadega hakkama ja loodavad ei tea millele...

Sa hakkas eile hommikul mingit juttu ajama, et tal on mingid plaanid, aga neist on vara rääkida. Mul tõmbus sees õõnsaks. Tundub, et ta pakib asjad varsti kokku, paneb hõlmad vöö vahele - või kuidas seda nüüd öeldaksegi - ja astub kummarduse saatel minema. Oioi, ütlen ma selle peale. ei mõtle sellele praegu, ei mõtle.

Katu tuleb nüüd. Ja mul on need asjad tegemata, mida pidin tänaseks tegema :( Ei ole tore, ei ole. Aga juhtub. Minuga viimasel ajal sageli.

Järgmisel reedel on atesteerimine. Ja noh. Selline on elu. Miks, ei tea.