eXTReMe Tracker

4. sept 2006

Ma ei taha minna aia taha

Ehk siis loo moraal on selline, et täna saind juba pähe oma playboy pärast. Päris vähe provotseeris ja nimetas mind lõpuks kiuslikuks! Nojah. Kaheksa tundi ja seitse kaebust - üks tund oli minuga, aga ma ei kaeba ju ometi iseendale!... Päris aus olles, mainisid ka mõlemad ülemused selle kena käitumise ära, nii et siis 9 väikest märkust ning kui ma lisan siia veel väikese möönduse, mille oma klassile tegin ehk lubasin neil rahulikult klassis olla, ajal, mil ma ise õpikutele pabereid ümber panin ja siis loomulikult proua ülemusele vahele jäin, siis võiks öelda, et aasta on ikka positiivselt alanud - kahekohaline number kaebusi. Mõttetu.

Pisikesed olid nagu ikka, natuke sahmivad, aga suht armsad, lõpuklass see-eest seitsmenda tunni ajal näitas klassi. Lemmikukene on mind maha jätnud ning teeb kalasilmi uuele tüdrukule, mis tähendab, et kõik on änksi täis. Huh. Ühesõnaga, positiivne.

Elu ise on selline, et uni taob jalaga selga-pähe-ja-muudesse-kohtadesse, aga vaja ikka oma sotsiaalset kohust täita ja teha ära veel kaks töökava. Olgem ausad, teen vaid ühe ja pealkirjad panen erinevad, sest nojah... Hääl on ka muidugi ära... Elush on ilush...