eXTReMe Tracker

29. aug 2004

Olümpia saab läbi :(((

Telksust juba tuleb lõpetamise ülekanne, nii et läbi, mis läbi. Kahju, aga samas hea ka, sest elurütm on ju suhteliselt sassis olnud kaks nädalat... Telekas on kogu aeg sees olnud, eile vaatasin ära kõik, mida veel näidati, st et ka naiste võrkpalli finaali, kus venelannad hiina naistelt kahjuks kotti said. Ilus mäng oli, eriti kahju oli venelastest veel sellepärast, et nende närvihaige treener ilmselt karjus nad pärast kaotust kurdiks. Tekitab neis kindlasti alaväärsuskompleksi. Selles naiskonnas peavadki alati uued ja noored tegijad olema, sest vanadel lihtsalt närvid ei pea vastu, löövad käega. Noortel aga on mingisugunegi võitslustahe ja trots sees, pingutavad vihaga ja mängivad. Eile kahjuks ei õnnestunud. Tõeliselt kahju oli neist.

Ja tänane meeste maraton oli ka ilus, seni kui see shoti seelikus hull liidri rajalt sõna otses mõttes maha võttis :((((((((((((((( Kust hullud küll tulevad??? Nii kahju oli. Kindlasti suurim publikulemmik ja üks kurvemaid kaotusi, mida ma näinud olen. Kreeklased on ikka täielikud tropid, et nad oma turvateenistust tööle ei saanud. Pealtvaatajad suunasid lõpuks maratoonari uuesti rajale, see oli lihtsalt nii ehmunud ja segaduses... Nutt tuleb peale, kui mõtlen sellele.

Nüüd nad siis laulavad ja hõiskavad seal oma shlaagrimeistrite jorutamist kuulates. Ei suuda nautida. Midagi nagu oleks neilt mängudelt puudu. Õigupoolest juba Salt Lake City mängude ajal sain aru, et see salapärane MISKI, mis teeb vaatemängu alati nauditavaks, oli puudu. Ehk tuleb ta tagasi? Juba mitu aastat olen augustis vaadanud sporti, kaasa elanud, aga nüüd ei jaksa nagu enam. Liiga palju ebaausust ja liiga palju väliseid asjaolusid otsustavad... Huh.

Spordi jälgimise kõrval jõudsin just "Kääbikuga" ühele poole :) Mis tähendab, et suvi on asja ette läinud. Tervelt mitu raamatut sai läbi. Harry Potteri neljas ja viies osa, Kross ja Tolkien. Masendav. Tegelt vist ikka lugesin veel. Ahjaa Coelho ja siis veel mingid asjad maal... Ja siis on veel maal pooleli Kissingeri "Diplomaatia", mis ma kardan, et seni kui ta seal maal mind ootab, pooleli kipubki jääma... Ja ärgem unustagem Lina epopöad!!! Nii see suvi siis läksiki.

Kurjad keeled räägivad, et homme algab kool. Vist algabki, aga kuna ma ei ole aktustel kunagi käinud, siis ma arvan, et homme ei ole kindlasti see päev, kus ma seda kena tava muudaksin :) Kolmapäeval peaks kindlasti juba ennast kohale vedama. Ahjaa, teisipäeval on ju juba kaheksast mingi loeng... Pole veel ennast igale poole reganud, aga jõuab veel. Tahaks enne teada L. arvamust, et kas tasub võtta. Oh, tal ju puhkus algas neljapäeval, nii et ma jään ju kahkes nädalaks ootama ta arvamust ja siis on ju hilja juba... Peab ikka ise otsustama või siis helistama.

Tahaks tudusse minna... Kuigi magasin täna umbes kaheteistkümneni... Aga magama läksin viiest... :(((

Lähen passin seda Hellase itku, mida suure uhkusega pakutakse... :) Olümpia elab...