eXTReMe Tracker

17. jaan 2005

Päh, esmaspäev

Jälle. Kordub. Kõik. Ehk siis jälle on esmaspäev ja jälle nädala algus ja tundub, et kohustusi on hullult palju. Aga see selleks. Kui oleks kolmapäev, oleks ka kohustusi palju. Nii et nädalapäev ei olegi oluline.

Eile vaatasin etteütlused uuesti läbi - juba neljapäeval parandasin, aga hindeid ei suutnud panna. Pagana kavalad lapsed! See kavalus andis neile ainult halvemad hinded, muud midagi. Sest kokku ju sai lepitud, et kui kirjutavad kahtlaselt, siis loen veaks. Jama tegelikult, aga teha pole midagi.

Oh. Reedel vallutasime Põlvat. Igatahes oli väegade kena päev. Meeletult chat-chati ja kätt-kätti, aga asjad said aetud ja mõningaks ajaks on kindlam tunne. Vist. Loodetavasti. Ja eelarvet sai ka 7 korda ümber tehtud. Huh. Väga väsitav. Eriti see, et pidi pidevalt otsima uue koha, kus seda teha. See selleks. Tegelikult oli ju kasulik ja rõõmustav päev! Mis lõppes loomulikult sellega, et sattusin - ma ei tea kuidas - teatrisse. "Romeo ja Julia" uuesti. Mingi mutt üritas mind surnuks kõkutada. Appi! Kõrvad olid lõpuks suht hellad. Aga tegelt oli hea, et ta hüsteeriliselt naerda karjus, sest muidu ma oleksin magama jäänud. Täitsa tõsiselt. Siuke tudu oli peal ja noh... Teisel korral polnud enam niiiii naljakas. Ja noh. Lugedes oli tegelt veel kõige naljakam. See selleks. Sain sooduspileti ja juba see on märkimisväärne seik. Näitlejad muidu puterdasid ja noh... Ah. Ma ei viitsi sellest kirjutada.

Teatrist veel. Laupäevases EPLis on Kristi artikkel Von Krahli "Emast"... Kommentaarid olid parimad. Aga see selleks. Ehk siis ära usalda mitte kedagi on moraaliks. Noja seda me juba teadsime varem, eks :)

Huh. Reedel arvestus, aga homseks peaks eeltöö saatma. Huvitav, millisest ajast ma selle kirjutan? Totter värk. Vahet pole. Ei viitsi praegu mõelda sellele. Pigem mõtleks sellele, et vaid 4 nädalat on praktika lõpuni!!!!!!!!! Ja kolm nädalat Kessu sünnipäevani!!! Ja kaks nädalat Kessu magistrikraadini!!! Hea, et ilmas ikka ilusaid asju ka olemas on :) Ja nüüd pakid vööri ja kooli poole ajama... ;)