eXTReMe Tracker

29. dets 2004

Oioioioioioioi

Ärkasin öösel kell neli. Lihtsalt lambist. Panin tule põlema ja mõtlesin, et loen natsa Vikerkaart, mis enne pooleli jäi. Ja siis sain aru, et ärkamisel on põhjus. Kõht oli täiesti krampis ja valutas mis kole. Ehk siis kaks tundi hoidsin kõhtu kahe käega kinni ja mõtlesin, et kas kutsun kiirabi. Ei kutsunud ja lõpuks jäin uuesti magama ja magasin kenasti üheteistkümneni, nagu plaanis oli. Seega päevanendig, mis tuleb ööst: kõhuvalu sakib ja ma ei taha enam kõhuvalu.

Ja nagu ikka: muidu on ju tore. Eile sai kõvasti külas käidud, igast jama igal pool aetud ja läbi lumise linna lõpuks koju koperdatud. Et päris väike nali - tulen koju ja jorisen omaette ja välisuks pärani ja üks seisab ukse peal ja kutsub kiisut :) Nii naljakas mu meelest. Kiisudest rääkides: meie oma ei ole praegu heas kirjas. Jälle. Tal on mingi trauma vist olnud ja elab seda siin päevade kaupa välja. Loe: laseb välja igast otsast. Vihkan kasse!!!! See selleks. Igatahes minu jala vastu ta ennast loodetavasti hõõruma ei tule, sest kui ta, raisk, peaks tulema, siis saab ta selle sama jalaga paugu kirja! Vat selline loomavihkaja olen hetkel. Isegi see naeruväärne Nässu tundub hetkel täielik ingel Kiisuga võrreldes, et täitsa... Tahan koera endale ühesõnaga. Aga võib-olla tahan sellepärast, et Nässut pole praegu siin! Nässu sõitis bussiga Kuressaarde ühele teisele pitsule külla. Olgu tal tore ja terroriseerugu see teine pitsu teda kõvasti. Aga muidugi ärgu traumat tekitagu, sest ma ei taha, et siin lisaks lekkivale kassile ka hullunud koer oleks :P

Jõul oli. Titad olid. Tore oli. Pekki oli ja vorsti ja kapsast ja kõiki neid teisi asju, mida jõulu puhul suuremas koguses kokku keedetakse ja sisse söötakse. :) Mmm, ühesõnaga. Mis tuletab mulle meelde, et mandariine ei tohi süüa. Ei tohi. Ei tohi. Ei tohi. Või siis tuleb neid salaja süüa. Ennast ära petta ja punnid ka :) Ehk siis ütlen, et mandariinide asemel söön nt kurki ja äkki siis allergiatekitajad ei saa asjast aru? Oleks hea igatahes :)

Arvutiabi on nüüd kohal... Ja ahju vaja kütta. Ehk siis lõbusad jõululood lastest ja loomadest jäävad teiseks korraks :))))))))