eXTReMe Tracker

24. märts 2005

No muidugi

Pean ikka selle loo kirja panema... Teisipäeval läksime Katu ja Käshiga teatrisse. Kihutasime mis kole. Ja tuli välja, et teisipäeval mitte ei olnud 23. märts, oli hoopis 22. märts. Etendust ei toimunud ühesõnaga. Selline lugu. Käsh ütles, et me oleme kanad. Ühesõnaga: kevad.
...
Teisipäeva õhtul ei viitsinud Käsh vara magama minna, kolistas ja müristas mööda maja kella viieni hommikul. Ja kui mina kell 9 uksest välja läksin, siis kuulsin, kuidas tal telefon helises ja ülemus küsis, et mis teed. Tema vastas: magan. Tuli välja, et ta mitte ei pidanud magama, vaid tööl olema. Ühesõnaga: kevad.
...
Sellised lood siis. Terve nädal on kuupäevad, kellaajad ja kõik muu täiesti sassis olnud. Kus mingite tähtaegade või numbritega tegemist, seal kohe segadus majas.
...
Eile õhtul hakkasin kontrolltööks õppima. Õppisin kaks tundi. Tunni veel. Siis sain aru, et selle materajali hulgaga, mis mul olemas oli, oleks olnud võimatu KT positiivselt sooritada. Seega ütlesin seda ka Käshile. Ei läinud tööd tegema. Hiljem tuli välja, et terve auditooriumi täis rahvast kirjutas KT maha!!! Et oleks võinud ju minna küll. Aga noh... Meil poleks ju olnud kuskilt maha kirjutada :P
...
Seega. Rahu ja vaikust oleks palunud. Vat nii. Täna õhtul siis veel kord ürituse eelarveke ja ehk ka väike ring Tartu ööelus. Mine sa tea.
...
Mõttetu nädal. Edasi lükatud asjad. Kuhu? Sinna, kus veel vähem aega on.
...
"That´s life" tsiteerides klassikuid.