eXTReMe Tracker

11. aug 2007

Selverisse tööle!


Reede õhtuti meenub inimestele, et neil on vaja poest igasuguseid asju, s.t. kaupu. Mõeldud-tehtud, järelikult läheme Veeriku Selverisse. Kahjuks ei olnud see geniaalne idee ainult meil... Pood oli rahvast täis. Ei, riiulite vahel oli ruumi küll. Ainult kassajärjekorrad olid poolde saali. Töötas kolm kassat ning inimesed ostsid ikka tõeliselt veidraid asju.
Näiteks proua meie selja taga ostis sinepit (Põltsamaa oma) ja äädikat (mingi punase kirjaga). Rastadega härrasmees meie ees ostis 102 krooni eest ninni-nänni, s.h. kondoome, närimiskummi, sigarette ning jäätise. Mootorratturid meie kassajärtsist ostsid kaks vett ja pulgajäätise. Noorpaar meie sabas - kah meist eespool - ostis ajalehe, jäätist (mitu tükki), jogurti, saia. Teismelised Nike´i poisid (no üks oli minu klassi lahe tukk) ostsid juustusaia, krõpsud, kohupiimakreemi ja Tartu limpsi (mõlematel täpselt samad asjad). Mõned juntsud meie koolist olid veel poodlemas, ikka juustusaia peal väljas :P Inimesed ostsid veel vett, veini, Kroonika, telekava, banaane, titele pudipõllekese jmt (üks perekond kahe lapsega, kes kilkasid üle poe, aga see pole terve nimekiri, sest neil oli kaks käru ja ma nägin ainult ühte). Kuna ma kõigi oste üles loen, siis mainin ära, et meie läksime poodi saia ostma... ja tulime sealt ära hulga vee, jogurti, Actimeli, müsli ja muu taolise nänniga, mida oli kordi rohkem, kui seda on üks pisike sai ;)
Poest lahkudes nägin silti, mis kutsus Selverisse kassapidajaks-klienditeenindajaks-saalitööliseks. Fotokat kahjuks polnud kaasas, aga sildike lahendas saladuse, miks me veetsime seal 40 minutit, neist 30 kusjuures kassasabas! Palun minge Veeriku Selverisse tööle! Selver on väga lahe koht, aga no ei saa ju reedeõhtut kassasabas veeta. Ja kujutate ette, kui veel turvanaine ütleks keset sabatamist, et nüüd on kell 11 ja pood kinni, et ei saagi oma kaupa, kaduge ära... JUBE! Ma ei taha minna Riia tänava koledasse Comarketisse!
Nii et sabad selga ja Selverisse kassapidajaks!

Sildid: ,