eXTReMe Tracker

8. jaan 2008

Haa! Meil on soe vesi! Pärast 5-tunnist kütmist hakkas kraan turtsuma ning vesi pahises. Seega sellest 500-kroonisest torumees oli abiks ikka :) Vaatamata mu eelmise postituse irooniale. Nämm-nämm, oma sõnu on hea süüa (eriti kui alla oled manustanud 300 grammi tumedat šokolaadi, mmm).

Muusikaline vahepala ka. Nädalavahetusel Efq juures tõmbasin hulga (minu jaoks) uut muusikat. Mu vaieldamatuks lemmikuks on Tõnis Mägi kogumikplaat ("Eesti kullafondi" sarjast), üsna pea on vist kõik laulud peas (see pole vist saavutus, sest ega palju võõraid laule just ole). Ja järge on ootamas Liisi Koikson ning mitu plaati Hedvig Hansonit. Jammi.

Töölainelt ka. Bürokraatia võtab silme eest mustaks. Õnneks kindlustasin tagalat juba eelmisel nädalal ning praegu hullusega kaasa ei lähe. Teen kõike oma valitud tempos. Oma valitus tempo lubas täna büroga tegelemise asemel magamistoas koristada, pesu pesta ning siis sorteerida pabereid. Viimasel ajal on nn lõpetatud tegevuse iha suureks läinud - sellest ka need paberivirnade sorteerimise hood. Igatahes. Kui pärast jõule koristasin maal hulga olulist materjali paberikorvi, siis täna tegin sama linnas. See on ikka uskumatu, kui palju rämpsu inimene suudab toota! Muuhulgas leidisn endale adresseeritud kirju, võõrastele adresseeritud kirju, postkaarte, marke, ümbrikke ning terve hulga auguga Norra kroone. Ühe kena paberkotitäie teatrikavasid komplekteerisin ka kokku. Mitte äraviskamiseks, vaid näitlikustamiseks. Mul nimelt kahes klassis draamateema ning ma kavatsen asja neile ikka väga puust ette ja punaseks teha :) Loodan, et asjast saab asja.

Agu Sihvka ootab mind voodis. Hääd ööd.

Sildid: