eXTReMe Tracker

15. sept 2005

Lühidalt

Öäk!

Ja olekski kõik öeldud. Ei jaksa enam sellest rääkida ja kirjutada. Lihtsalt ma ei saa aru, kust sellised lapsed tulevad, nagu on minu omad. Ja kust krt võtavad nad endale õiguse käituda nii, nagu oleks kogu maailm vaid nende päralt. Fakk. Maailm ei ole nende päralt, isegi mitte üks väike nurk sellest pole nende oma. Ainus, mida nad võivad enda omaks pidada on see, mis nende väikestes tühjust täis peades sünnib, aga kuna seal midagi konstruktiivset ei sünni, siis järelikult on nende osak maailmast null. Zip, zero, nothing.

Põhimõtteliselt arvasin ma, et koolis on pisut scary või spooky. Koolis on kohutav. Ja mitte sellepärast, et kõik lapsed on lollid või ülbed või ei taha õppida. Oh ei. Hoopis sellepärast, et väike osa lastest on täielikult tropis also known as põrgulised. Ja nende puhul muidugi eesmärgistatud tegevusest juttu ei saa olla. Nad lihtsalt on. Ja oleks nad siis lihtsalt. Ei, nad kisendavad, lõhuvad, peksavad üksteist. Fakk. Miks kuradi pärast peaks keegi tahtma endale üldse lapsi, kui neist võivad saada kahe sekundiga monstrumid??? Ja siis räägime hoolimisest. Appppi. Mind on üks ja neid on palju. Ja see tähendab, et mina ei jaksa neist kõigist hoolida. Tõesti ei lähe korda, et mõnel on kakskümmend neli hashi sitt päev ja püksis ka midagi. Egotripp.

Põhimõtteliselt magan parem. See tähendab, eitan, et on olemas selline mõiste nagu minu klass. Äkki kaovad ära??? Ei usu. Igatahes olen seisus, et tõstan käed ja annan alla. Lihtsalt. Ei jaksa enam. Aine võib olla ebahuvitav, aga inimene ei saa olla pervert. Nojah, saab ja ongi. Inimõigused hakkavad varsti ruulima ehk siis kaeban nende vanemad kohtusse, et nende lapsed kahjustavad mu tervist. Fakk. Või siis kaebavad lapsed minu kohtusse, sest nende tervis saab kahjustatud. Üksteise poolt muidugi mõista. Ja kui üks kuradi kloun veel korra kukkuda üritab või karjub, et õpetaja lööb, siis hakkabki heledaid lakse kostuma. Lihtsalt.

Ei tõsta käsi ja ei anna alla. Hakkan hoopis käsi väänama. Kõigi võimalike vahenditega. Nii lihtne see ongi. Ja psühholoog lahendagu nende probleeme ja mingid muidu mehed vahtigu pealt ja kui keegi seletama tuleb, siis ütlen lühidalt ja konkreetselt: "Mind ei huvita".

Ja see ongi tänaseks kõik. Tää-naa-seks kõik!