eXTReMe Tracker

1. märts 2007

Eilne päev

Ühesõnaga ma üritan unustada eilse postituse, mida blogger 3 korda üles ei pannud ning seejärel kustutada ei lasknud. Unustatud. Tehtud :P

"Krabat" sai eile enne südaööd läbi. Vahva raamat. Pärast Potterit muidugi sutsu lahja, ei tundu nii seikluslik, kolm aastat - tegelikult 9 - on ju 220 lehele pressitud... J. K. Rowling oleks siit ikka miljoneid välja imenud :P See on see saksa akuraatsus: saab lühidalt öelda, siis öeldaksegi. Täpne värk. Tore raamat oli, lasen lastel järgmisel aastal - kuuendas - lugeda.

Uue raamatuna lebab öökapil "Roostevaba mõõk". Olen kunagi lugenud, aga unustanud ning vaja on lugemiskontroll teha. Kuigi ausalt öeldes, võtsin enne Kivirähki ja Preussleri maaniat (ostsin Apollost veel kaks tema teost) riiulist... "Ülesküntud uudismaa" I osa. Kavatsen selle ühel kenal päeval läbigi lugeda :) Algus on igatahes paljutõotav! Sotsialistlik realism ruulib!

Btw haiglasena tunnen end. Köha-nohu üle, aga uued hädad on platsis...

Aa. Praegu tuleb R2st mingi laul, mille sõnad kõlavad umbes nii "Pronkssõdur, pronkssõdur" ja palju äga ka veel seal. Kusjuures ongi nii... Ma ei hakka tsiteerima Ansipit, kes tsiteerib kadunud Lennartit ("Tule tavas appi" on aastapäevakõnest pärit fraas, muide!), aga noh, keegi võiks sarnaseid laule tegevad hälvikud küll ära keelata. Järgmine sama bändi hittlugu on ilmselt: "Kevad tuli. Kevad tuli" või miskit krõbedamat "Kõht kinni. Kõht kinni."

Jouuuu, määän, vatttttssss aaaaaaaaaaaaaaaaaaapppppppppp...