eXTReMe Tracker

30. okt 2007

Gäng-bäng!

Nii. Eilse vaba päeva sisu pole mõtet kirjeldada. See oli sõna otseses mõttes vaba päev - 1. septembri arvel, onju. Õhtul reisisime kogu gängiga - ma mõtlen tõepoolest kogu gängi - tantsutüdruku juurde.

Tähistasime tema sünkarit ning pr. A. I. lahkumist. Sel korral olid kõik kohal, isegi R.-kene! Ma mõtlesin küll, et pole mõtet joomasid mainida, aga nagu juba hakkab traditsiooniks saama, et eesti keeled ja Kats kood trimpavad. Mis on Kessut uskudes täiesti normaalne - keeltel pidigi viga küljes olema (ei hakka siin pikemalt peatuma Kessu nüüd juba lahkunud keeleõpsi, kes tunni ajal Lauakat pani :P).

Kas ma juba ütlesin, et väga tore oli? No igatahes oli. Nagu ikka on minu lahutamatuks kaaslaseks ülesöömine ning must südametunnistus. Anyway.

Eile tegin ühe asja ikka korralikult ka: nimelt sortisin oma Mikiveri paberid ära ning nüüd on kõik valmis selleks, et hakata kirjutama. Mõtlesin, et lähen täna koos Delluga raamatukokku, äkki see distsiplineerib. Kell 12 on nagunii trenn ka veel, olekski hea keset õppimist treenuda :)

Ainult seda tahtsin öelda, et meie gäng on parim gäng. Üleüldse :D

Sildid: , ,