eXTReMe Tracker

18. apr 2009

***

Tegelikult on trennide ülesmärkimine ilge nuhtlus (ma ei viitsiks sõnagi kirjutada, kui seda kohustust poleks), kuigi alustatud sai iseenda distsiplineerimiseks.

Täna distsiplineerin end 56/9291. Just. Tegin oma pooletunnise ringi, millele lisasin kaks 15-minutilist. Füüsise poolest ehk oli viimane ring kõige parem, sest sain siis alles hingamise paika. Oli nimelt vinge ja küll tuul, mis pikal sirgel (3 korda läbitud) vastu oli, tolmu silma-ninna-suhu keerutas ja ei lasknud leida seda õiget kerget rütmi. Seega punnitasin terve esimese ringi (siis oli sisikond ka ilgelt vihane mu peale, mõtlesin, et mind tabab kõhulahtisus keset tänavat), teise ajal oli probleeme hingamisega. Uuekene andis aga piisavalt hea enesetunde, et järgmine eesmärk seada, eks näis, kuidas läheb. Mul nimelt on korraga kaks mõtet, mida tahan ellu rakendada, aga kahjuks on seda hetkel liiga palju. Pean ikkagi valima ja vaikselt edasi liikuma. Olgem ausad, ma pole mingi jooksukunn, isegi kui ma jooksmise ajal ja pärast õnnelikult venitusi tehes endale seda ette kujutan (väsinud inimesed kipuvad üldse igasuguseid jaburusi produtseerima, tean omast kogemusest).

*** See siis spordijutt. Ja sellele kommentaariks, et tegelikult oli täna paha joosta väga konkreetsel põhjusel, tarbisin eile kanget alkoholi, magasin vähe, sõin junki, tegelesin way too high teemadega, sõin hommikul majoneesi baasil valmistatud salatit ja pasteedisaia, millele oli lisatud ka või. Pikk sõnamulin, aga mõte on muidugi selles, et puhmakas ja sport ei sobi eriti kenasti kokku :D

*** Sellest ka, kuidas kaks blondiini bensiinijaamas tankisid. Nimelt kangutasid kaks eelmainitud lolli keset linna elu eest bensiinipaagi korki, üritasid samal ajal purustada lukku, püsida naeru- ja meeleheitehoogude vahel püsti ja leida mõni päss, kes selle väikse asjaga hakkama saab. Kaks pässi, kes appi tulid (esimest K. palus, teisel ütlesid järjekorratades närvid üles ja ta tuli ise (või saatis ta pr abikaasa ta autost näägutades välja)), ei saanud hakkama. See-eest peatus üks möödasõitev auto lihtsalt kinni ja tegi selle väikse asja ära.

*** Vahel lihtsalt on nii.

Sildid: ,