eXTReMe Tracker

29. märts 2006

... boots are made for walking...

Ühesõnaga. Hommik. Vihmane. Peeaegu lumetu. Homseks peab koos olema 20 inimest, kes soovivad Kuutsekale lauatama minna. Mul on hetkel kuus. Apppppppppppppppppppppppppi. Ennast koolis ei ole. Mis tähendab, et homme hommikul veel saan närvivapustuse väikese. Vastik-vastik-vastik. Käshil on oma rahvas peaaegu koos. Appppppppppppppppppppppppppi. Selline väike asi nagu 8b homne eesti keele tund ununes mul aga sootuks................... Appppppppppppppppppppi. Vajan tõesti abi.

Olen täna jälle koolitusel. Eile väitis seal CV-Online turundusjuht, et edukat tööelu ei saa naised elada, kui peresuhted pole korras, st laps-mees-majapidamine. Et pole enam moes see, et töötatakse 24 h. Minu enda kogemused näitavad küll vastupidist. Sõprade omad ka. Nii et võta siis kinni, millest räägitakse.

Öösel nägin košmaare koolist. Pole juba ammu sellist mure olnud. Apppppppi. Tegemata töökavad pitsitavad südametunnistust, on ainus moraal. Tahan ree peale. S.t. et töö on tehtud ja kobinat poleks. Sitt tunne on, ütleme otse välja. Ostsin üleeile virnade viisi raamatuid, et üheksandikud oma eksamiga edukalt maha saaksid. Piinasin Saarat sisseastumiseksamite küsimustega ning muutusin üldse fanaatiliseks. Ju-beeeee. Eile ostsin uue lõhna - jälle. Ühesõnaga, takistage mind poodi minemast. Kardan, et täna maandun kuskil spordipoes ja ostan uued suusapüksid. Ebanormaalne!

Tõotab põnevat päeva.

1 Comments:

Blogger Unknown Arvas...

i agree with your comments....i love wearing boots and some times my nike shoes

10:18 AM  

Postita kommentaar

<< Home