eXTReMe Tracker

27. juuni 2005

Andke oma panus paberisse

Paberit on lihtsalt meeletult. Istun kontoris ja suman sõna otseses mõttes paberihunnikutes. Sekretär oma agaruses viis vist ühe vale paberi ka veel posti, ohoi. Juhtub. Pärast pea kaht nädalat tsivilisatsioonist eemal olekut (loe: Internetist ja tööasjadest), on kuidagi raske ja harjumatu kohe midagi tegema hakata. Selline mökutamine toimub. Kujutan ette, et augustis, kui suurem puhkusehooaeg lõppeb, on enamik kontoreid täis sellised mökutisi. Igatahes sain endale mökutamispikenduse, sest olulised paberid jõuavad kohale alles kolmapäeval, seni on lihtsalt üleüldine tshillamine ilma tantsu ja tagaajamiseta.

Jaan oli. Oli küll. Saare asemel hoopis Hiid. Ja üks laid, õigupoolest mitu laidu. Täitsa tore oli, leti peal tantsimine on tegelikult hea mõte - keegi ei saa sind müksida ja otsas talluda! Kessu teenis raha ja au ja kuulsus peale selle veel. Nii et siis kordaläinud üritus. Mitte katse, vaid üritus, projekt lausa. Sääski ja puuke oleks võinud olla vähem või olgem ausad: need oleksid võinud olemata olla, aga mis seal ikka. Jumala loomakesed kõik. Luikesid oli palju, toonekurepoegi ja hanesid ka. Haned raamatus, muidugi mõista. NB! Kui teil on ustavat valvurit vaja, siis ostke endale hani!

Eile esimesed maasikad empsi peenrast. Mõnus oli. Tegelt ma olin nii ülbe, et ma peenrast ei viitsinud neid korjata ja võtsin toast kausist, aga mõte on oluline. Punased ja lõhnavad ja empsil juba kopp ees: ütles, et kui ma neid ära ei korja, siis ta jätab lindudele nokkida. Huh. Ja arvestagem, et ma tulin linnast ära ja lähen tagasi vast alles reedel :( Päh. Tahan maasikaid.

Koju nüüd koristama, nagunii ennast täna enam paberitest läbi ei näri. Kolmapäeval uuele katsele. Üritame!