eXTReMe Tracker

10. juuli 2005

Oksüdotsiin

Vikerraadios just räägitakse, et on olemas selline aine, mida ninna pihustades suureneb usaldus inimeste vastu. Mul igatahes oleks seda värki vaja. Väga oleks tarvis. Investeeriks siis tulevikku parema meelega ja muidugi inimestesse ka :) Tjah, see ei suurenda riskivalmidust ega mõjuta vahendajate käitumist, samas vähendab hirmu pettumuste ees ja samamoodi toimivad oskuslikult planeeritud reklaamistrateegiad... Inimestel ikka on asju, mida uurida ja välja mõelda, eks. Kust need mõtted tulevad??? Mul näiteks on endiselt probleem, miks naabrid pühapäevahommikuti oma maja ehitavad ehk siis juba teist suve järjekindlalt kopivad - jajah, need samad koputajad on jälle kohal, kes aasta tagasigi. Täna siis rõdupiirdesse naelu koppimas - 4-6 tükki igasse kaikasse. Kollast värvi rõdu on ja pool maja on ka kollast, pool on värvimata (tegelikult see värvitud osa on kah selline suhteliselt kahtlane - ma nende asemel värviks üle, sest noh, see on selline ebatasane ja kumab läbi). Ühesõnaga mees koppis ja naine (abikaasa?) seisis kohvitassiga kõrval ja kätsatas. Kas ma juba mainisin, et pühapäeva hommik oli?!

Tallinna Vesi paneb nõrka... Lahe. Vesi on umbes nagu pruun ja jupiline... Nagu selline asi, mis poju püksis oli täna mere ääres... Jakk. Kõik kivad nende kapsaaeda, kohe.

Bööööööööö.

P.S. Jaan Kirsipuu ronis täna sadulast. Nii palju siis Tourist ja etapivõidust. Oh, Jaan, sinu päevad on möödas ja nüüd tuleb Janek Tombakile pöialt hoida.