eXTReMe Tracker

3. veebr 2006

Nädal

Ei reklaami ühtki erakonda. Lihtsalt minu töönädal sai loodetavasti mõni tund tagasi läbi, kui lõpetasin kontrolltööde ettevalmistamise ning need Miss Englishile saatsin, et ta hea inimene need põrguliste tarvis ära paljundaks. Et siis homme on kauaoodatud ja igatsetud vaba reede - juba tervelt teine selle õppeaasta jooksul. Vist viimane ka, kui see proua ülemusest sõltuks.

Täna hommikul tuli kodutänaval mingi võõras peni ja lõi mulle klahvid säärde. Ebanormaalne ja ebamoraalne! Rääkisin sellest oma kõurikutele ja need vahtisid mind nagu kuutõbist!? Ebamoraalne.

Igatahes käis täna päris mitu lapsevanemat koolis ja Ay informeeris neid igasugustest asjadest ja ma passisin kõrval nagu mingi mömm. Nojah, tegelikult ma ikka rääkisin ka ja üritasin kogu südamest veenev olla, aga nagu ikka ei tea ma, kuidas see kõrvalvaatajale tundus. Chica igatahes vabandas hiljem, et tal oli pea oma mõtteid täis ja jättis seega mu lolli olukorda. Muidugi aus olles tuleb öelda, et mina olen see, kes teisi lolli olukorda paneb, aga mis sest ikka. Süüdlasi otsivad teised inimesed. Need komakohtadega inimesed, irw. Inside joke. Või mis tan´d ongi. Klaperjaht süüdlastele jätkub. Hommikul, kui paljunduse järtsi trügisin, teatas üks asjamees, nimetagem teda nt Mõmmiks, et X klassile tõmmatakse vesi peale. Minu segasele ja pisut vilavale pilgule (natsa küsiv ka, selliselt tüütult) vastas ta seletusega, et kõigepealt ikka klassijuhataja allavoolu ja siis klass takkajärgi. Või vastupidi, aga anyway, juss on süüdi. Ma ei saa laulda laulukest "Aga mul on jummala bohhui," sest mul on loll idee, et mul pole. Seega moraal enne voodisse ronimist: katkugem veel mõned peaotäied juukseid, nokkigem veel nahka pea- ja kurgulaelt, võtkem maha 7 ja pool nahka ning alles siis sülitagem see puruks näritud püdel lödi põrandale ning ajagem jalaga laiali.

Nii et panen vihast, kuigi mingit viha ei ole. Ausalt. Lihtsalt. Lootusega.

(Huvitav, millele või kellele see loll ikka veel loodab???? Loll=allakirjutanu)