eXTReMe Tracker

29. juuli 2007

Ärge lugege, krt, kui ei meeldi

Püüdsin ennast tagasi hoida, aga ei suutnud. Ainult. Üks. Nõuanne. Krt. Ärge. Lugege. Neid. Kirjutisi. Mis. Teile. Ei. Meeldi. Või. Kui. Te. Loete. Siis. Püüdke. Üle. Saada. Ärge. Tarka. Küll. Panema. Hakake.

Mhmh. Seda tahtsingi öelda. Mõttetu jura blogide sisu-sisutuse üle on blog.tr tipplugudes juba vist nädala. Kas blonginduses on ka hapukurgihooaeg ja pole millestki kirjutada? Nii nagu Postimees ja EPL kuulutavad alati suveaja alatuks kartulimardikatega...

See pole üldse teema. Taarapunkt ja vill on tänane tegija. 425 eeku oli aastase taara hind, aga auto oli ka otsast otsani täis, s.h. katuseboks. Üks prükkar oli jummala kahtlustav, et kas me käisime kuskil korjamas seda... Ja siis ta vist luges küll kõik meie pudelit koos taarapunkti mutiga üle. Sellest ma üldse ei räägigi, et prükkaritel on vaja teistele inimestele lähedale ronida. Kammoon, see ei ole normaalne, ta näeb, et meil on terve autotäis pudeleid, et läheb aega, ta ikka peab ninapidi ronima luugi ette ja seal kommima hakkama! Faaak, milline smell seal oli, öäk. Rääkimata sellest, et taarapunktides on lõuna (13-14), vähemalt Nõmme turul ja Šolnoki juures, kuhu me lõpuks oma putõlkad maha ärisime. Nõmme turu taaramutt näiteks istus lõuna ajal selles haisvas putkas. Lapsed ja vanainimesed samal ajal oma taaraga ootasid. Putka aken ja uks olid lahti. Uskumatu. Huvitav, kas taaramuttidel on mingi immuunsus haisu vastu? Misiganes. Edaspidi lubati hakata taarat järjekindlalt Selveri automaati toppima (kord nädalas :P). Ja vill on teemaks, sest ma niitisin täna. Ja mitte vähe.

Ahjaa. "Lävel" oli lahe. E. arvas, et ma oleks võinud tantsimise asemel kommida parem ülekannet. Mina arvan, et Maido oleks võinud laulda :D Oi, ma ei või. Elu. On. Ikka. Seiklus.

Sildid: , ,

2 Comments:

Blogger J Arvas...

Mh, see on vist mingi tagurpidipsühholoogia või midagi. Lugesin postituse pealkirjast, et ärge lugege, kui ei meeldi ja automaatselt, kurat, klikkisin ja hakkasin lugema. Mh, hetkel näib veel, et hakkasin tähtsat ka panema.
(Vabandust blogipidaja ees selle pärast)

1:39 AM  
Anonymous Anonüümne Arvas...

Mida oligi arvata :)

1:14 PM  

Postita kommentaar

<< Home