eXTReMe Tracker

16. sept 2007

Kaks kirja ülikoolist

Sain sel nädalal UTist kaks e-kirja:

I
RE: eksam‏
From: X Y
Sent: Fri 9/14/07 7:50 AM
To: Kriux

Vastus sobib küll!
Jõudu töö kirjutamiseks!
Tervitades
XY

II
Õppeinfosüsteemis on Teie kohta väljastatud eksmatrikuleerimisesildis nr. xxx.yyy.Mag‏
From: YZ
Sent: Tue 9/11/07 1:45 PM
To: Kriux
eksmatrikuleerimine ilma lõpetamiseta ülikooli algatusel
Teen ettepaneku eksmatrikuleerida õppe lõpukuupäeva möödumise tõttu alates 11.09.2007 järgmised /.../ 2. aasta magistriõppe üliõpilased
Eksmatrikuleerimise kuupäev 11.09.2007
Alus: Alus: õppekorralduseeskiri
Lisainfo:
Koostaja: YZ
Allakirjutaja: XY

Ajaliselt varem sain teisena esitatud kirja ja selle esimese sain siis reedel. Neile muide on alla kirjutanud sama inimene. Seega. Minu eksamid UTis on nüüd sellega TEHTUD, ainult magistrieksam on jäänud, aga see on hoopis teine lugu. Mul ikka oli väike lootus, et äkki XYle ei sobi mu koduse eksami vastus ja saan pikemalt UT küljes rippuda, aga võta näpust. Nüüd on see siis tehtud.

Muide, kas te teate, et täiskasvanud inimeste elu on rämedalt kallis? Kuupileti eest pean hakkama jaanuarist maksma 285 krooni senise 135 asemel. Kas see on normaalne? Mine või doktorantuuri :P

Mula.

XYle vastasin lakooniliselt: "Aitäh Teile!" ning asusin enda jaoks välja mõtlema põhjendust, kuidas magistritöö kirjutamist edasi lükata. Seda ma loomulikult ei leidnud, nii et esmaspäeval lähen juhendaja juurde ning panen kuupäeva paika.

P.S. Ma endiselt arvan, et UT rokib ja mul on kõige lahedam osakond ülikoolis.

Sildid:

1 Comments:

Anonymous Anonüümne Arvas...

Tähelepanu !!!

minu nimi on Mavis Carlos, i esindaja Aiico kindlustus laenu laenuandja äriühing Brasiilias, anname välja laenu 2% huvitatud määra, kui olete huvitatud võtke see e-post: (maviscalos_laen_laenamine@outlook.com) nüüd oma laenu üleandmine kohe. võite meiega ühendust võtta ka selle vandeadvokaat e-post: amaah.credit.offer@gmail.com ka. meie firma on kunagi valmis üle mingi summa teile alates 5000 € kuni 100.000.000 euro mõni teie projekti oleme kunagi valmis krediidi teid periood 1 või 1 nädal tehing.

Attention !!!

my name is Mavis Carlos, i representative of Aiico insurance loan lending company in Brazil, we give out loan at 2% interested rate, if you are interested kindly contact this email:(maviscalos_laen_laenamine@outlook.com)now for your loan transfer immediately. you can also contact us on this barrister email:amaah.credit.offer@gmail.com also. our company are ever ready to transfer any amount to you starting from 5000 euro to 100.000.000 euro for any of your project, we are ever ready to credit you in an period of 1 or 1 week transaction.

12:08 AM  

Postita kommentaar

<< Home