eXTReMe Tracker

10. sept 2007

Mismõttes?

Sain e-kirja:

teoreetiline seminar‏
From: x.xxx@ut.ee
Sent: Fri 9/07/07 1:00 PM
To: kriux.see.pole.6ige.aadress@hotmail.com

Tere,

semiootika ja kulturoloogia magistriõppe kohustuslik aine FLSE.00.163 Teoreetiline seminar toimub alates 14. septembrist reedeti, 14.15 - 16.00, Tiigi 78-311. Õppejõud on M.Lotman ja K.Kull. Aine on ÕISis registreerimiseks avatud.

Parimate soovidega ja vabandustega ristpostituse pärast,
X

Mismõttes?
Esiteks, peaks mind olema juba eksmatrikuleeritud.
Teiseks, mu peaaine pole semiootika ega kulturoloogia (mitte et see kõlaks halvasti, ei, päris huvitav tundub).
Kolmandaks, mismõttes kohustuslik aine???

Aga muidu, head soovid kuluvad ära ja vabandused ristpostituse osas, viuhh... No, kuna see minusse tegelikult ei puutu, siis mingit ristpostitust pole.

Kena päeva jätku teile seal UTis, parimad soovid ning no hard feelings!

Sildid:

3 Comments:

Blogger lontu lõvikutsu Arvas...

Ma sain selle ka ja kuna ma kunagi olen olnud semiootik, aga seda enam ei ole, siis ka vastasin kirjale. Ulvil läks lihtsalt kogemata midagi sassi, võibolla oli probleem selles, et ÕISis ei ole semiootika magistrantide kursus, kellele see mõeldud oli, veel filosoofiateaduskonda üle kantud. Ametlikult on mu endised kaaslased filosoofiateaduskonnas igatahes alates 1. septembrist. Ühesõnaga - kui ÕIS ei saanud aru, kellele seda kirja saata, st ei teadnud kedagi, kellele saata, siis ta võttis kätte ja saatis absoluutselt kõigile. Kunagi uhtus selline asi ka miski Ants Laaneotsa loenguga ja ÕIS saatis päev otsa kõigile musttuhandele (10 k ja üle selle kutsuti niimoodi ju, nt musttuhatkond ehk 10tuhatkond oli mongolite vägede suurim jaotusüksus) üliõpilasele. Nt mina sain sama kirja kahele aadressile ajatempliga: 07.09.2007 15:10 - ehk mitu tundi erineval kellaaajal - ÕIS on tark, et vähemalt 10 000 kirja ei taha ühel hetkel saata ja tiksub kasvõi mitu päeva, et mailiserverit üle ei koormaks.

9:56 PM  
Anonymous Anonüümne Arvas...

Selgitus põhjalik, aitäh :) Huvitav, kas sarnaste kirjade tõttu ka mõnes aines osalevate üliõpilaste arv drastiliselt kasvab? Pearaha jne... Eesti muudab irooniliseks.

12:00 AM  
Anonymous Anonüümne Arvas...

Tähelepanu !!!

minu nimi on Mavis Carlos, i esindaja Aiico kindlustus laenu laenuandja äriühing Brasiilias, anname välja laenu 2% huvitatud määra, kui olete huvitatud võtke see e-post: (maviscalos_laen_laenamine@outlook.com) nüüd oma laenu üleandmine kohe. võite meiega ühendust võtta ka selle vandeadvokaat e-post: amaah.credit.offer@gmail.com ka. meie firma on kunagi valmis üle mingi summa teile alates 5000 € kuni 100.000.000 euro mõni teie projekti oleme kunagi valmis krediidi teid periood 1 või 1 nädal tehing.

Attention !!!

my name is Mavis Carlos, i representative of Aiico insurance loan lending company in Brazil, we give out loan at 2% interested rate, if you are interested kindly contact this email:(maviscalos_laen_laenamine@outlook.com)now for your loan transfer immediately. you can also contact us on this barrister email:amaah.credit.offer@gmail.com also. our company are ever ready to transfer any amount to you starting from 5000 euro to 100.000.000 euro for any of your project, we are ever ready to credit you in an period of 1 or 1 week transaction.

12:09 AM  

Postita kommentaar

<< Home