eXTReMe Tracker

16. sept 2007

Koju

Pärast pöörast hunnikut pannkooke ja ploome pakkisin kiiresti-kiiresti asjad ning lasksin end Tartu bussi peale transportida. Fämili jäi bussasse seisma, kui mina endale pileti rebisin ning bussi liikudes alles istekohta otsisin.

2 tüdrukut mängisid bussis umbes poolteist tundi - võib-olla kauem, aga enne ma ei pannud neid tähele - sõnamängu. Teate küll, üks ütlen nt looma ja teine ütleb siis vastu mingi kindla tähega. Neil oli süsteem, et 3. tähega tuli öelda ja alustasid nad Saksa, Austria ja Šveitsi linnadega. Olid küll laia silmaringiga, aga kuidas Göteburg ja Tirana sinna äkitselt lipsasid, ma täpselt aru ei saanud. Veidi aja pärast läksid nad üle loomadele, täpsustan imetajajad, aga üks tõi ladinakeelse äädikakärbse mängu ja teine solvus sellest pisut. Lilled olid ka teemaks. Salvei läks kenasti läbi, safran enam mitte. Õunapuu peale kuulsin valjuhäälset protesti, üks chica mainis teisele, et lille all ta peab silmas sellist taime, millel on vars ja õis ja nii. Lapsepõlve muretud mängud! Tsiteerides onu Einarit Astrid Lindgreni lõbusas Kalle Blomkvisti loos.

"Kuningas Saalomoni kaevandused" sai läbi. Jajah, bussis lugesin. Eile oli väike Monopol, kolmeni öösel üleval ja hommikul pool üheksa ärkasin taas.

Nädalavahetus on olnud väsitav.

P.S. "Maamees otsib naist" saates olevat chica olnud, kellega mees koos gümnaasiumis käisime. L. helistas ja ütles... mismõttes?! Ei tea, kas peaksin hakkama telekat vaatama? Vaevalt küll :)

P.S.S. Ma ei parandanud nädalavahetusel ühtki tööd. Ainuke aeg, mil tööle mõtlesin, oli lugedes ja und nähes. Nii et homme lähen kõige universaalsema vabandusega: koer sõi mu kodutöö ära ja e-koolis polnud midagi kirjas :P

Sildid:

1 Comments:

Anonymous Anonüümne Arvas...

Tähelepanu !!!

minu nimi on Mavis Carlos, i esindaja Aiico kindlustus laenu laenuandja äriühing Brasiilias, anname välja laenu 2% huvitatud määra, kui olete huvitatud võtke see e-post: (maviscalos_laen_laenamine@outlook.com) nüüd oma laenu üleandmine kohe. võite meiega ühendust võtta ka selle vandeadvokaat e-post: amaah.credit.offer@gmail.com ka. meie firma on kunagi valmis üle mingi summa teile alates 5000 € kuni 100.000.000 euro mõni teie projekti oleme kunagi valmis krediidi teid periood 1 või 1 nädal tehing.

Attention !!!

my name is Mavis Carlos, i representative of Aiico insurance loan lending company in Brazil, we give out loan at 2% interested rate, if you are interested kindly contact this email:(maviscalos_laen_laenamine@outlook.com)now for your loan transfer immediately. you can also contact us on this barrister email:amaah.credit.offer@gmail.com also. our company are ever ready to transfer any amount to you starting from 5000 euro to 100.000.000 euro for any of your project, we are ever ready to credit you in an period of 1 or 1 week transaction.

12:08 AM  

Postita kommentaar

<< Home