eXTReMe Tracker

27. sept 2007

Tänavaaugud topime täis! (Veel pole jõudnud ära teha...)

20. septembril esitas Martin Pau Tartu Postimehes vihase küsimuse LV teedevalitsuse peaspetsialistile jube-rõve-aukus Peetri tänava jupi kohta. See on selline lõik, kus augu olemasolu oli aimatav, mitte nähtav, sest kogu see tänav ei väärinud mitte tänava vaid ühtlase augumere nime. See oli siis eelmise nädala neljapäeval, jah. Igatahes esmaspäeva hommikul oli rämesuur kollana sahaga traktor seda tänavat hööveldamas. Hommikul enne kaheksat, onju. Tehke oma pakkumine, kas edasi on midagi juhtunud?!
Ma mõtlen igal hommikul sealt mööda jalutades selle artikli ning Tartu linnapea peale. Urmas Kruuse nimelt lubas likvideerida tänavaaugud, rääkis pikka ja lailisevat juttu 21. sajandi elamisväärsest linnast. Lubadus - tänavaaukude kaotamine ja linnaruumi korrastamine - on tal muidugi mõista 20. sajandist. Sarnase retoorikaga on Edgar Savisaar ja tema sõbrad tavaliselt Tallinnas läbi löönud. Ühest asjast ma ei saa aru, kui Urms lubas tänavad korda teha, siis mida tema kallid kaaserakondlased viimase pea kümne aasta jooksul Tartus teinud on? Näppu imenud ja vaadanud, kuidas augud kujunevad või kummi vilistanud, et auk ikka võimas oleks?

Ja kui Urms laseb kellelgi kruusida Interneti avarustes või Postimees otsib katkist tänavat, siis Adra tänav on ka suhteliselt jakk-jakk-jakk. See jupp, mis Nurme tänavale välja tuleb on 24 h-d 365 päeva aastas märg. Pole veel aru saanud, kas tegu on permanentse kastmise, katkise veetoru või allikaga, mis keset Tartut vett purskkaevu kombel taeva poole suunab.
Igaks juhuks ütlen neile, kes Tartu konteksti ei tunne, et õige vastus eelpool esitatud küsimusele on: "Nooooot!"
Foto: Margus Ansu Postimees

Sildid: ,

1 Comments:

Anonymous Anonüümne Arvas...

Tähelepanu !!!

minu nimi on Mavis Carlos, i esindaja Aiico kindlustus laenu laenuandja äriühing Brasiilias, anname välja laenu 2% huvitatud määra, kui olete huvitatud võtke see e-post: (maviscalos_laen_laenamine@outlook.com) nüüd oma laenu üleandmine kohe. võite meiega ühendust võtta ka selle vandeadvokaat e-post: amaah.credit.offer@gmail.com ka. meie firma on kunagi valmis üle mingi summa teile alates 5000 € kuni 100.000.000 euro mõni teie projekti oleme kunagi valmis krediidi teid periood 1 või 1 nädal tehing.

Attention !!!

my name is Mavis Carlos, i representative of Aiico insurance loan lending company in Brazil, we give out loan at 2% interested rate, if you are interested kindly contact this email:(maviscalos_laen_laenamine@outlook.com)now for your loan transfer immediately. you can also contact us on this barrister email:amaah.credit.offer@gmail.com also. our company are ever ready to transfer any amount to you starting from 5000 euro to 100.000.000 euro for any of your project, we are ever ready to credit you in an period of 1 or 1 week transaction.

12:06 AM  

Postita kommentaar

<< Home