eXTReMe Tracker

24. dets 2010

Päästeamet hoiatas inimesi, et pühade ajal ei tohi lahtist tuld järelvalveta jätta, tuleb kontrollida suitsuanduri korrasolu, küttekolde lähedale ei tohi jätta kergesti süttivat materjali ning siiber sulgeda alles siis, kui tukid on leegitud, räägiti isegi sellest, et süüa tehes ei tohi televiisorit vaatama jääda.

Keegi ei öelnud, et Facebook on evil´ist, Jaan Tätte juunior sama vaimukas kui seenior ning juhtimise kodutöö ei tee ennast suure ootamise peale siiski ise, vaid seda tuleb kirjutada mõtteid siia-sinna veeretades, sõnu lükkides, lisades, kustutades, vahetades, täpsustades.

Kui keegi oleks mulle jaanipäeval öelnud - mis oli ka erinev kõigist eelmistest -, et ma jõululaupäeval kodus lund loobin ja vahelduseks arengukava analüüsin (või vastupidi), oleks ma lihtsalt kõva häälega naernud. Välja, noh. Igatahes on koos ohtrate tsitaatidega 12 lehte kirjas, kokkuvõtet veel pole. Ausalt öeldes olen üsna väsinud ja tahaks magada. Lubasin endale, et enne maale ei lähe, kui kodutöö tehtud.

Hommikul tõusen kellaga kuuest üles ja hakkan kirjutama, äkki siis saab veel jõuluajal maale. Äkki saab jõulutoitu ka, sest Hiina kapsa salat ja põlenud pannkook pole just selline, noh, jõulune roog.

Juhul muidugi, kui Scarlett uksest välja laseb ning busse kraavi ei pagenda.

Sildid: ,