eXTReMe Tracker

4. dets 2011

Õigus-õigus-õigus

Istun juba kaheksandat tundi arvuti ees ja "teen" referaati. Ehk siis loen PGS-i ja PRÕK-i ja tervet hulka määrusi, mida üles loetlema ei hakka. Kopeerin ja üritan samal ajal aru saada, mis on see toode, mida mul lõpuks vaja läheb, kuidas seda vormistada ning millal on õige aeg lõpetada. Arvestades, et olen istunud erinevatel päeval kokku selle "asja" ees umbes 24 tundi ning jõudnud PGS-i 25 §-ni ning neid on seal 127, tundub, et tähtajaks antud töö ei valmi.

Samas on alati võimalus proovida lati alt läbi joosta. Mida ma ilmselt mingil hetkel teengi, sest ma tõepoolest ei arva, et ühe väikese referaadiga kõik probleemid lahendan. Noh, olgem nüüd ausad. Ma ei lahenda ilmselt ühtki probleemi, see-eest teen endale ühe teema selgeks, mis oligi kodutöö tegemise eesmärk õppejõu juhendis.

Nii et ühel ilusal hetkel kavatsen ma püsti tõusta ja veeta pühapäevast kvaliteetaega triikraua ja Andrus Kivirähki seltskonnas. Mis elu see muidu on, eks.

Ja mul on õigustatud ootus lume osas - kus see krt on? Ma ei soovigi meetrit korraga, aga no kerge 10 sentimeetrit võiks olla, sest maa on kole must, õues sajab lakkamatult vihma ning pime on 24 tundi ööpäevas. Kuigi - seadusest ma muidugi lumelubadust ei leia... Küll aga tean ma, et 19 kraadi Celsiust on see, millega ma veel koolis tööd teen ja ülejäänu puhul võin jalad seinale lüüa :P

Kas ma juba ütlesin, et mul on referaati tehes nii igav, et iga poole tunni tagant istun pliidi ees? Või et iga 15 mintsa järel kõnnin kaks sammu külmkapini? Või et iga 10 mintsa tagant ühman valjuhäälselt "mis mõttes"? Või...

"Leviosuti" käib.

Sildid: , , ,