eXTReMe Tracker

23. dets 2011

Veider käik vol 2 + asjaoludest

Täna jälle bussiga läbi linna, sest neli nädalat tagasi tellitud asjad laekusid Smartposti eile õhtul kella seitsme paiku. Hommik otsa koolitöid - õigus-õigus-õigus ja väga erilised lapsed - Jim kotti ning bussi.

Buss oli taas rahvast täis, esimest korda nägin, et kasutati keskmise ukse juures olevat plaati, mis mõeldud kärude-ratastoolide bussi pääsemiseks. Päris huvitav leiutis. Ma ei tea, kas mulle tundub või on see siiski reaalsusest pärinev vaatepilt, aga mehaaniliselt ehk bussijuhi elavjõuga tõstatavat plaati pole kohanud, ikka nupulevajutus ja sahin on selle töö tavaliselt ära teinud. See selleks.

Lõunakas oli rahvast paksult täis, täis olid pargitud kõik teeservad, liiklust reguleerisid eriliselt energiliselt vehkivad tüübid. Eks ta ole.

Paki sain kätte, sisu on üle ootuste hea. Mulle meeldib! Näpud sügelevad ühesõnaga.

***
Jimi raamatu sain sõiduga läbi, oli päris hea stiiliga, st mulle meeldib harilik Eesti emo. Ashilevi kohta nii kirjutada, on muidugi paradoksaalne, aga arrogantsus on omas blogis ju lubatud. Ja samas oli see nagu Eesti film - toimub-toimub, aga puänti polnud. A samas ega elus ka pole, nii et mis seal ikka.

***
"Kaka ja kevad" on kuulamisel - aitäh, Päiksekiir!
""See on puhas liiv. Sinna peale saab pissida." Isa oli väga juhmi näoga, aga tänas viisakalt."
"Teie koer hakkab varsti õitsema!"
***
Ei saa kuulamise kõrvale Hvostovi lugeda, sest mõlemad on nii huvitavad, et tahaks süveneda. Nii et tuleb valida.

***
Mis veel? Pägalike kingid on suvaliselt kotti loobitud, pakendamisele pole jõudnud mõelda, tädile mõeldud kink on kinkekotis, hambahari on vannitoast ära toodud ja ootab kottipistmist, alkoholi pole jõudnud varuda, sest arvasin end bussiga sõitvat, aga võta näpust.

***
Noh. Ilusat jõuluaega!

Sildid: , ,