eXTReMe Tracker

29. nov 2007

Zoopark budet!?


"Paari" saates on lihtsameelne Jehoova-tunnistaja, kes räägib, et Jumal aitab tal loomaaeda rajada. Saaremaale Kaarma valda. Mul ei oleks midagi selle vastu, et järgmisel Sarkal käigul oleks Kaarmal lisaks seebivabrikule ka loomaaed, aga jah. See tädi koos oma projektiga on ikka... Kuigi tuleb tunnistada, et ta on nutikas ning oma eesmärgi ta saavutab: me kõik teame nüüd, et Jehoova avitab neid, kes oma südames temasse usuvad.

See küsimus tekkib mul küll. Kas neil saadet ette valmistades ei hakanud prouast kahju? Selles suhtes, et natuke lihtsameelne ning äkki ei saa isegi oma sõnadest aru?

"Mina kostan nii palju, et see park siiski tuleb."

Loodetavasti see proua ei kaeba mind nüüd kohtusse.
Muidu mul on soovitus Tallinna loomaaia direktorile, kes rääkis, et sebrade ja kaelkirjakute ostmiseks ja ülapidamiseks pole neil raha. Võiks selle tädi käest rendile võtta vastavad loomad :P Selles suhtes, et tädi vast ikka laenaks, sest eesmärk on ju, et lapsed saaksid loomi vaadata ning Tallinnas on rohkem lapsi kui Sarkal. Kuigi rookatused ning Kesk-Euroopa motiivistikuga mesitarukesed võiksid neile samuti peale minna.
Nii. Epp räägib blogidest :)

Sildid: