eXTReMe Tracker

27. nov 2008

*

Kõige igavamad teemad: majanduslangus, palkade külmutamine, Eesti ilm, lumekoristus, Ansipi liiga suur palk, "Tõehetke" Lilit ja Veigo... Tõsine hapukurk on.

Kanal 2 teeb kokkuvõtteid aastast, Alex Lepajõe ja Heimar Lengi asemel "tulistab" Hannes Võrno. Ma sattusin vaatama intervjuud Gerd Kanteriga, mis oli suhteliselt sümpaatne, aga sellele järgnes kohe "tulistamine", mis tekitas minus vastupandamatut soovi väljutada toitu samast avast, millest see kehasse siseneb.

Njah. Viimased noortekad olid Mazetti "Punamütsikese ja hundi vahel on kõik läbi" (appi, täiesti lame!), Boie "Väikelinn Chicago" (iva on olemas, aga lapsukestele ei meeldinud, et lõppu polnud - see tähendab, et peame seda siis nüüd pikalt arutama, et nad kasvatuslikust momendist ja oma mõjuvõimest aru saaksid), Pohl "Ma olen ikka teiega" (väga diip ja jällegi lastele arusaamatu, sest pole üht pidevalt jälgitavat lugu)... Ja siis lugesin jälle Anni-lugude esimest raamatut ja vihastasin lapsukeste peale, kes absoluutselt ei märganud, et Anni loo kõrval oli ka ema lugu... Kuigi üks noormees üllatas mind positiivselt, öeldes, et tema sai küll sellest aru ja lisaks märkis, et järgmises on isa lugu - noh, näitas, et polegi päris lol.

Ja nüüd arvutit (!) silitama.

Sildid: ,