eXTReMe Tracker

29. nov 2008

Kassipiss

Mis kurat neil kassidel ometi on, et nad oma ihuhädasid selleks ette nähtud kohas ei saa rahuldada? Kolleegikene rääkis mulle terve teisipäeva, et meil (töö juures) haiseb kassipiss kuskil nurgas. Samal ajal rääkis ta lõbusa loo sellest, kuidas tema kurjam kodus kaminasse sittus ja siis rõõmsa hooga junnile tuhka peale kraapis. Enne tööpäeva lõppu selgitasime välja, et sama kurjam oli talle saapasse pissinud ja sellest ka see tappev hais.

Nii. Miks ma sellest praegu kirjutan? Ikka selleks, et oma viha maandada. Nimelt dusharist tulles tundus mulle, et toas on mingi jäle hais. Väike research ja avastan keset tuba värske loigu?! Kammoooooon, kass. Relvastades end Domestose ja mopiga, hõõrusin iga väiksemagi nurga toas üle. Tundsin siirast ja sadistlikku rõõmu, endal süda räigest kloorihaisust paha.

Ja siis avastasin, et selle ajaga on uus kuseloik ilmunud esikunurka. Otse toa ukse taha?!...

Kusjuures, ma puhastasin täna ta liivakasti, tegin talle pai, andsin hommikul süüa ja juua.

Mida kuradit tuleb veel teha, et ta enam tuppa ei kuseks? Muinasjutte lugeda?

Sildid:

1 Comments:

Blogger Rasaa-Etten Arvas...

kurvastuseks pean ytlema, et ei muinasjuttude ette lugemine, tutistamine ega nutmine siin aita. v2ike piss p6randal on nende jaoks t2iesti normaalne n2htus,hoopis sina oled see imelik,kes mingi pyrstiga m66da tuba ringi hakkab hyppama. kass aga takseerib sind t2iesti rahulikul pilgul ja seab sammud j2rgmisesse nurka sirtsutama.


uskumatud tyybid!



(k2isin just p6randat pesemas. huvitav miks.)

3:04 PM  

Postita kommentaar

<< Home