eXTReMe Tracker

22. juuni 2010

Wizarding World of...

Pole vist ime, et ma jälle Harry Potterit loen. Olin juba unustanud, et sel suvel tuleb Potteri-filmi asemel hoopis teemapark Filmimaratoniks peab ka seega valmis olema :D

***
Muidu. Sajab vihma. Kolmandat päeva (ok-ok, teist päeva, kolmas kõlab lihtsalt paremini üdini üdilikult). Õue ei taha minna (grand plan väga regulaarselt sporti teha... Mmm... Noh, sellega on pahasti, kuigi mingeid õigustusi ju leidub.)

***
Olen täna terve päeva K. teadustööd lugenud, meeleolu tekitamiseks on taustal olnud ETV2 teatrisaated. Päris huvitav on. Nii siis tehaksegi teadust. Kõige pikem osa on esimest korda loetud-korrektoriga üle lastud, kaks lühemat jäävad homseks-ülehomseks.

***
Nässu on kõbus ning sõi kõik krõpsud ära. Liputab saba ning on täna isegi paar korda õues käinud (mida ei saa eilse kohta öelda, sest siis ta põhimõtteliselt välja ei läinud ning minu poolt pakutavat (kuiv)toitu hamba alla ei võtnud). Võib-olla on selles pealtnäha sõbralikus olekus süüdi ka serveeritava liha hulk, mis on olnud kolme viimase päeva jooksul märkimisväärne. Nii koer kui allakirjutanu on end punni õginud ning mõlemast hoovav aimatav lõkkel kärsanud sea hõng teebki meist (praegu) sõbrad.

***
Väike memmekas pressis end tuppa ja magab vaheldumisi toolil, minu vasakul küljel, minu paremal küljel, minu parema käe otsas, minu vasaku käe otsas, kõhu peal juba umbes neljandat järjestikust tundi, ärgates vaid kohavahetuseks.

***
Ja seda tahaks teada, kuidas hiinakeelsest (?) rämpspostist lahti saada, pisut pinda käib. Nagu töömeilie saadetavad kirjad teemareaga "Dear costumer, buy your Viagra from me, this is 40% cheeper, only for you..." (muidugi mõista tuleb eelnevat lugeda aktsendiga, soovitatavalt Abu "The Simpsonitest" või siis Vikram "Friends´idest").

***
Küll mul on ikka teha ja mõelda.

Sildid: , ,