eXTReMe Tracker

27. aug 2007

InnojaIrja

Selleks, et Inno ja Irja koduleheküljelt tagasi blog.tr.ee-sse saada, pean ma 7 korda back-nuppu vajutama ning siis ka eriti kiire olema. Need poll´id nimelt kerivad tagasi nende kodukale!

Kuulge, kui ma tahan sotsioloogilises või-mis-iganes uurimuses osaleda, siis ma ei saada ukse taha tulnud Emori mutti pikalt, vaid vastan tema küsimustele (ta ütleb alati, et läheb umbes 10 minutit, aga tegelikult läheb vähemalt 20! rekord on 45!!!). Eks ole. Inno ja Irja kodukalt otsin ikka kõmu, onju. Küsitlused mujale. Nagunii ei saa neist ju midagi järeldada, nii et mis mõtet neid sinna riputada on?! Ainult aega võtavad ning minusuguse teevad väga ettevaatlikuks. Edaspidi mõtlen kaks korda, kas loovin nende uusimat postitust vaatama või mitte.

Rohkem InnojaIrjajuttu ei tule, ausalt. Et kohe ausõna auguliseks muuta, siis... huvitav, mitu tundi päevas InnojaIrja arvutiga veedavad? Mulle tundub postituste arvukuse järgi, et liiga palju. Arvestada sinna juurde märkimisväärne ajakirjanduskuhjake, mis neile postiljon koju tarib - kas InnojaIrja ikka tipivad ka postiljoni takoise hunniku vedimise eest? - võib teha järelduse, et raske ja lausa tervistkahjustav on olla InnojaIrja.

Sildid: