eXTReMe Tracker

13. apr 2011

3 x juhtus

Eile hommikul nägin Kesklinna kooli ees maas umbes 8 cm pikkust naela. Lebas teine seal üksi, roosteplekid peal. Mu esimene reaktsioon oli korjata nael üles. Otsisin kohta, kuhu klikkida "claim the nail". Seda leidmata sain aru, et tänaval ikka Farmville´i ei saa eriti kenasti mängida ning see naelapoiss poleks mu viljapuuaeda märkimisväärselt ehitanud.

Toomele jõudes kukkus mu nina ette pekitükk. Selline hea jurakas ja sirgelt jalge ette maha. Kamar oli ka küljes. Hämming oli, aga ei kestnud kaua, sest omanik järgnes talle kiirelt ja loperdades. Ei olnud turult kiirustav pesnionär ega priiskav uusrikas, oli hoopis vares. Rabas kraami noka vahele ja minekut. Kui mu asemel oleks mõni kiirem tüüp olnud, oleks ilmselt läinud kakluseks. Kaldun arvama, et pekiomanik oleks saanud selle endiseks omanikuks.

Kergliiklus teel oli eile väiksemat sorti lokaalne laulupeo rongkäik või vähemalt küla päev. ERMi parklad olid autosid paksult täis. Igast autost tuli välja reeglina rulluisutaja, mõnest ka keppija või jooksja. Viimased olid selges vähemuses ja tegelikult on ka mõistetav, miks nad ei taha hullumeelselt kihutavate või keppidega lahmijate vahel sprotti mängida.

Ei, kevad on äge!

Sildid: ,