eXTReMe Tracker

8. jaan 2011

Uit

Vaatasin oma lemmiksarja ja seal mingis igivanas osas on Raivo E. Tammel pikad blondipoolsed juuksed, paljas ülakeha ja punnitav kõht. Näeb välja nagu Farmi-Gabriel.
***

Lugesin oma lemmikaajalehte ja seal värskes numbris tutvustas Priit Pullerits demagoogiavõtteid. Meistritelt õpitud tarkus - ta võttis mudeliks Edgari enda. Näeb välja nagu Kripsi õpikust pärit näide.
***

Sõin täna kooli jõledas kohvikus kala ja kartulit. Kala oli ilmselt surnud loomulikku surma. See-eest sai kaardiga maksta, mis on täiesti kirjeldamatu suursündmus Salme õppehoone osas. Kolmanda korruse koridoris jooksis sirinal vesi mööda seina alla. Loengu ajal hakkas kostma jubedaid räntsatusi, kui katuselt pisut hilinenult lund maha hakati lükkama. Ikka mats-mats, vahepeal oli tunne, nagu sajaks ka rookijaid koos lumega.
***

Kohustuslik euroostude jäädvustus: esimene kaardimakse oli kassiliiva, pähklite ning IT-mehele tänuks soetatud kohvi-kommide eest; esimene sularahamakse oli Zavoodis hõõgveini eest. Kummalise rahavahetuse kummalisim tulemus: koolis (seal samas Salme tänaval) maksab automaadikohv 9 krooni asemel 50 senti (ehk läks odavamaks), kohvikus maksab 11 krooni asemel 1 euro (ehk läks kallimaks).
***

Täna on Jana sünniaastapäev ja mamma surmaaastapäev.

Sildid: , , ,