eXTReMe Tracker

20. juuni 2009

Täna keerasin ukse enda selja taga lukku ja teen selle uuesti lahti augustikuu kolmandas kolmandikus. Lilled tassitud, koogid jagatud, kased ehitud, toolid tõstetud, inimesed solvatud, kallid kallistatud, jutud räägitud, natuke röögitud, tort söödud, vein joodud. Nuttusid ei nutnud, juukseid ei katkunud, lahke ei olnud.

Kuradi raske on olla hoolimatu m...b...a...

Tulemas kunagi siia lehele: "Švejk", "Üheksateist minutit", "Samet ja saepuru", "Wargamäe Wabariik", uus jooksurada, pisut niitmist, kruiisimist ja turisti panemist.

I hope, there´s more for me to come.

P.S. Eile tahtsin suitsutada. Panin Cameli põlema, hea oli alla tõmmata esimest mahvi, aga kui see alla jõudis, ei meeldinud kohe üldse. Vaatasin suitsevat sigarit... ja kustutasin selle ära. Pesin hambad-käed ja olin siiralt ja südamest rõõmus, et mind pidevalt ümbritsev suits ei ole mind oma otsust muutma pannud ja ilmselt lähitulevikus ei panegi.

P.P.S. Regasin jooksule. Tundub kuidagi lihtsam nii kirjutada ja mõelda, selle asemel, et põdeda poolmaratoni hirmu. Järgmisel nädalal teen ühe lühikese jooksu (kui on võimalik) ja nädalavahetusel lähen loodetavasti pikema distantsi kallale (kallele:D).

Sildid: , , ,